Komolyan ezért megbuktattak jogsin?
Hát nem tudom, én egyszer gyakorláson, amikor y-on fordulást csináltam, úgy felhajtottam a padkára, egymás után kétszer... Nem nyúlt bele nekem ekkor se a vezetésembe, nemhogy még vizsgán. Szóval nem tudom, ha gyakorláson nem nyúl bele soha, akkor azért fura, ha vizsgán belenyúl. Mármint, én simán felhajtottam a padkára, és nem nyúlt bele, csak utána átkozott, mint a rohadt élet. Szóval ebből kiindulva, ha a vizsgán (pont y-on fordulás volt a vizsgán is, de addigra már jól ment! :) ) akartam volna ilyet csinálni, szerintem akkor se nyúlt volna bele.
Viszont lehet, hogy ő más, mint az én oktatóm volt, lehet tényleg úgy látta, hogy fel fogsz hajtani, és bizony ezért ő belenyúlt. Most na, ezt látni kell, most kitudja tényleg mennyi volt a szegély és az autó közt a hely. Ha tényleg messze voltál még a szegélytől, akkor nem fair, hogy belenyúlt. De utólag már kár ezen izélni, úgy sem tudsz tenni semmit.
Csak veszélyes pl,balesetokozás helyzet elkerülése miatt nyúl bele a kormányzásba.Egyéb esetekben "csak" fékeznek.
Az esemény történtek után,elmondják hogy miért történt mindez.
Szóval,miért történt mindez?Mit mondott az oktató?
Most komolyan pszichiáter?:D
Szerintem akkor te nem ismersz olyan embert akinek szüksége van ilyen emberre. Tudod ebben az a szomorú, hogy dobálod a szavakat és nem vagy tisztában azzal, hogy a számodra ismeretlen embernek például egy nagyon közeli családtagjának szüksége van pszichológusra és pszichiáterre. Csak egy napot ajánlanék számodra így leélni:)
Még a kategóriát sem találod el. Ennek semmi köze az utazáshoz
(ez a pihenés célú programoknak van helye. Nyaralás, városnézés és hasonlók). Ezen felül trágárkodsz. Miért?
Az oktatónak nem érdeke a buktatás, ha egyesek másképpen is hiszik. Ha belenyúlt, akkor annak alapos oka volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!