Forgalmin ha nem vagyok szimpatikus a vizsga biztosnak, akkor tényleg megbuktat?
Aki vezetni tanul, az ne legyen antiszociális.
Koncentráljon és tudjon.
Nem vigyorogni kell a vizsgán, hanem meggyőzően vezetni.
A biztonságos vezetés a legfontosabb mutatni való.
Mindig tudd, kinek van elsőbbsége. Ha neked, élj vele, ha másoknak, ad meg. Vedd észre a veszélyfirrásokat. Készülj fel rá.
A többi kevésbé fontos, de persze az sem mellékes.
Ha vezetésre alkalmas állapotban vagy, akármilyen lehetsz.
Tartsd be azt a protokolt, amit tanultatok.
A sofőrnek nem vigyorognia kell, hanem szabályosan és helyesen vezetnie. Ezt fogja tőled várni a vizsgabiztos.
Annyira visszahúzódó pedig ne legyél, hogy a vizsgabiztos elől bebújsz a csomagtartóba.
Most lehet neki pozitívakat mondani, hogy ilyen nincs, de igenis van olyan hogy egy vizsgabiztos kb a semmiért megbuktat. Nálunk olyan csávó is volt akiről köztudott volt, napi 8 diákból kettőt enged át. Egyszer azárt buktam meg pl, mert szerintük túl közel mentem a korláthoz. :) Most ebbe hogy kössek bele? Mentem a kövi vizsgára.
Azért sok sikert.
Önmagában attól, hogy nem vagy szimpatikus a vizsgabiztosnak, még nem fog megbuktatni, csak mondjuk nem néz el neked kisebb hibákat.
ui: Te inkább aszociális lehetsz és nem antiszociális, de ettől még nem biztos, hogy kevésbé leszel szimpatikus valakinek.
Vizsgázni fogsz, szerintem a vizsgabiztos se várja el, hogy mosolyogj, meg tök jó hangulatban legyél ott. Mármint, kezdjük ott, hogy itt nem az a lényeg, hanem a vezetésed, hogy hogyan vezetsz. Másodszor pedig, a vizsgabiztos is tudja, hogy ez egy vizsga, és bizony az emberek egy része stresszel ilyen helyzetekben.
Persze vannak rosszfej vizsgabiztosok, akik bizony a semmiért is képesek megbuktatni. Vagyis hallottam ilyen vizsgabiztosokról, nekem nincsenek ilyen tapasztalataim. Sőt! Mikor én vizsgáztam, voltak olyan hibáim, amik nem voltak tragikusak, de nem lepődtem volna meg, ha megbuktat a vizsgabiztos, de nem buktatott meg. :D Egy másik vizsgabiztos lehet simán megbuktatott volna, de én jó fej vizsgáztatót fogtam ki.
Amúgy én se vagyok annyira nagy társasági ember, mondjuk nem feltétlen mondanám magam antiszociálisnak. A vizsgán se mosolyogtam, az szerintem fura is, mikor random vezetsz és közben csak úgy mosolyogsz vagy valami. :D
Elég nagy baj, ha egy vizsgabiztos ilyen alapon buktat meg valakit. Szerintem ez viszonylag ritkább, a többség a tudást nézi.
Sajnos nagyon apró hibák miatt is buktatnak, illetve néhányan kihasználják, hogy a vizsgázó izgul. Összezavarják, szekálják, persze hogy elrontja...
Pénzbehajtás a cél, én konkrétan semmit nem tanultam az oktatás alatt arról, hogy hogyan védjünk ki baleseteket, hogyan kezeljünk egy-egy balesetveszélyes helyzetet, stb.
Pl. az USA-ban KRESZ vizsgával lehet vezetni jogsival rendelkező felügyelete alatt, és a vizsga is saját autón történik, nem kötelező órákat venni, stb.
Ha tudsz és nem hibázol akkor mindegy az ilyen kreált hülyeség.
Csak te is gondolom béna vagy és már is keresed a kibújót és megmagyarázod hogy miért szemét a vizsgabiztos.
8-as nem tudom miért lett lepontozva, de teljesen egyetértek vele.
Kétszer voltam vizsgázni, mindkét alkalommal ugyanazt a vizsgáztatót kaptam. Nyilvánvalóan próbáltam leplezni hogy mennyire izgulok, de az a nő folyamatosan gúnyos megjegyzéseket tett, beszólogatott. Én meg a kis félénk, visszahúzódó természetemmel nyilván nem fogok neki visszaugatni, hanem csak még inkább összezavarodok és amit lehet, elrontok. Sajnos a pénzről szól az egész: fizess még egy talicska pénzt az oktatónak a további órákért (amik már önmagában az egekben vannak), aztán fizesd be újra a vizsgadíjat, mert rákényszerülsz. Szánalmas az egész
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!