Fegyvervizsgára fel lehet készülni 2 nap alatt? Milyen tananyagból és konkrétan mit kell megtanulni?
Ebben minden benne van. Vizsgán nem kell majd ilyen részletesen kifejteni.
Írásbelin 25 kérdést kapsz majd, ott csak xelned kell, szóbelin pedig 4 kérdést kapsz.
Saját sztori.
Vizsga. Jelen egy rakás őr, 2 cégtől. Meg én, mint egyedüli vizsgázó.
Az őrök között volt, aki elaludt az írásbelin, 2 meg konkrétan olyan részeg volt, hogy nem lőhettek.
A sacc/kb. 50 emberből én buktam egyedül, több év lőtér látogatás, és egy lőkiképző felkészítése ellenére. Már előre meg volt írva a csekkem, a következő vizsgára. >:) Soha többé nem mentem vizsgázni.
És!
Még ők sértődtek meg, mikor a pofájukba röhögve dobtam vissza a csekket.
6.-nak.
Már megszűnt a hely...én úgy tudom. Ott az Oktogontól 1 sarokra, BP.-en. Egy pincében.
#7 Én 15. Kerületbe voltam, vizsgázni korrektek voltak, ha tudod a választ akkor nem húznak meg, én is sok rémhírt hallottam, hogy akinek nem
munkához kell azt megbuktatják stb, ha egyszer újra kedved kapsz hozzá, tudom javasolni azt a helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!