GKI vizsgánál ez normális?
Alapképzéses vagyok, augusztus közepén iratkoztam be, szeptember 2-án megvolt az elméleti rész. Azóta megsem csörrent a telefon, tegnap felhívtam az ügyintézőt, hogy mikor mehet a vezetéses rész, azt mondta okt. elején ad időpontot (tehát valószínüleg az október közepe-vége lesz maga a vizsga).
Tényleg ennyit kell rá várni, hogy azt az egy vizsgát "megrendezzék", másfél hónapba tellik az a 10 +/- perc vezetés/szimulátor? Vagy csak átasztak azon a bizonyos palánkon? Nem lehet egy nap az elméleti és gyakorlati?
igen én is így készültem mivel mindenhol ezt hallottam.
kicsit dühítő, hogy már jogsi, sofőrkártya minden oké, de csak azért ülök otthon mert ők ezt egy hónap alatt sem tudja megoldani.
Haggyad már 3(!!) hónapot vártam pótvizsgára vezetésnél 2x húztak meg úgy hogy “feketén” teherautón dolgozok tehát tudom hogy hol a vége és hol az eleje,minden xarba belekötöttek.
Innen is üdvözlöm annak a megyének a vizsgabiztosait ahol Ő vel beszélnek,Ha olvassátok:Egy forintot nem ér a munkátok!!!aljas szemét banda vagytok az országban a legmocskosabbak!Köpköd rátok mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!