Gyorsított tanfolyam után nem kaptam tanúsítvànyt az elvégzett két "szakmàról". Normális? Mi a teendő?
Egy öt órás tanfolyam volt, utána rögtön tesztíràs. E-mailben megjött, hogy mindkèt teszt sikeres lett, de sem csatolmàny, sem semmi más nem jött. Vízi csúszdakezelő és medenceőr tanfolyamról van szó. A vizsgát ki kellett fizetni, de akkor ezek szerint még egy tanúsítvàny sem jár? És ha mondjuk jövőre ebben akarok dolgozni? Meg kell ismételni a tanfolyamot, mert nincs róla papírom?
Csak normális válaszokat kérnèk!
Kaptam két nevet akik elvileg főnökök, és facebookon kellene őket megkeresnem, de egyik ember sem található facebookon, az egyikre még találat sincs, a másik ember neve gyakori, de olyan adatokkal amiket a tanfolyamvezető adott nincs ember, legalábbis nem találtam.
Elmentem oda ahova mondták, akarnak munkát adni valóban, mert kapcsolatban állnak a MAFO-val, de tanúsítvànyt már nem tudnak adni a képzèsről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!