Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Oktáv pénzvisszafizetés?...

Oktáv pénzvisszafizetés? Fontos! (Lent)

Figyelt kérdés
Kifizettem 350 ezret egy képzésre, de nem tudtam bejárni, egyéb okok miatt. Semmilyen módon nem használtam a szolgáltatást! A pénzt hogyan szerezzem vissza vagy egy részét? Nagyon kellemetlen.
2020. júl. 4. 17:25
 1/10 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy 2017-ben fizettem, de azóta semmi.. És dühít, hogy ennyire szarnak az emberre.
2020. júl. 4. 17:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A képzési szerződést olvasd el, abban benne van, hogy az elállási vagy felmondási jogod, hogy tudod gyakorolni.
2020. júl. 4. 17:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Nincs benne semmi, amiatt érdeklődöm! :(
2020. júl. 4. 18:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha jelezted az oktávnál a képzési idő alatt, hogy kiiratkozol, akkor azokat az órákat amik a kiiratkozás után voltak, azokat nem kell kifizetned.

De ha nem iratkoztál ki, csak szimplán nem jártál be, akkor buktad a pénzedet. De ha jól tudom, akkor abban a 350 ezerben benne van a vizsga ára is, (legalábbis nekem úgy volt) szóval vizsgázni el tudsz menni még, ha minden igaz.

2020. júl. 4. 18:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Abszolúte nem szeretnék résztvenni! Akkor a modulzárók és a vizsga díját kérjem vissza?
2020. júl. 4. 18:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Kiiratkozál vagy csak nem jártál be?
2020. júl. 4. 19:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Kiratkozni nem tudtam, azt mondták nem lehet. De jeleztem időben, hogy nem fogok menni. De most untam meg, hogy mióta megy a huzavona, hogy szeretném visszakapni a pénzt! :/
2020. júl. 4. 20:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát ez érdekes, pedig ki lehet iratkozni. Nálunk is volt, aki kiiratkozott.

Nem tudom akkor, próbáld meg, hátha... bár ha nem irattak ki, akkor szerintem nem fogod visszakapni a pénzt. De azért próbáld meg.

2020. júl. 4. 21:01
 9/10 A kérdező kommentje:
Max a vizsgák árát...vizsgázni sem voltam.
2020. júl. 4. 21:28
 10/10 anonim ***** válasza:
A vizsga árát biztosan.
2020. júl. 4. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!