Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Euro nyelviskola pénzvisszafiz...

Euro nyelviskola pénzvisszafizetés?

Figyelt kérdés

Beiratkoztam az euro nyelviskolába kezdő német tanfolyamra, nem voltam megelégedve a tanárral, csoportot akartam váltani, de nem volt más tanár abban az időpontban, és 1 hónappal később sem indult olyan időben tanfolyam, ami nekem jó lett volna.

Ezért elmentem egy angol B2-es tanfolyamra gondolván, hogy szinten tartsam az angol nyelvtudásomat. A hölgynek mondtam, hogy van már középfokú gazdasági nyelvvizsgám, de mondta, hogy jó lesz ez nekem.

Ma volt az első angol órám, és lényegében onnan kezdtük el az egészet, hogy "He doesn't read".

Most így megint írni fogok nekik, hogy tegyenek másik csoportba, a pénzemet viszont nem hajlandóak visszaadni.

Volt valaki már ilyen helyzetben? Esetleg nem tudjátok, hogy tudnám mégis visszakapni a pénzemet, és másik nyelvsuliba átmenni?

2019. szept. 6. 00:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Fogyasztóvédelmi ügy. Sok sikert!

Egyébként valami szintfelmérő nem volt? Mert ha volt, és a tanár annak alapján mondja, hogy "jó lesz az neked", akkor igaza lehet, mert akkor ő a többiek szintjét is ismeri előre, és ha nem is az első órán, azért menet közben ki fog derülni, hogy jó helyen vagy. És valami könyvet nem használtok, amibe belenézve kiderülhet, hogy a He doesn't read szint milyen tempóban fog emelkedni?

2019. szept. 7. 07:55
 2/4 A kérdező kommentje:

A honlapon volt egy szintfelmérő. Kitöltöttem. 50/35 pontom lett, és az B2-nek felel meg. De ez a teszt azért vicces, mert direkt megcsináltam, hogy kijavítom az összes válaszomat, és 50/50-re is B2-nek felel meg.

Könyvre azt mondták, hogy nem használunk. Az, hogy egységesen ki milyen szinten van... nos. A csoport nagyrésze olyan szavakat nem ismert, mint table, vagy couch. Úgyhogy nem volt igazán egységes.

2019. szept. 7. 09:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 31 választól azt adja. :D

Hát, az közös minden nyelviskolában, hogy pénzt csak a legvégső esetben adnak vissza. Végig kell játszanod az összes variációt, amit kínálnak, és ha megtudod okolni mindegyikre, hogy miért nem felel meg neked, akkor, ha még vonakodnak, jöhet a fogyasztóvédelem.

2019. szept. 7. 11:20
 4/4 Pankesztó válasza:
86%

Kérdezőnek:

Nálunk az volt a tapasztalat a pénz-visszafizetéssel ( spanyol hétvégi kurzust szerettünk volna, ami ritkábban indul) hogy az az időpont amire befizettünk nem indult, ezért 2 hétre rá megpróbálták újra, sajnos az sem indult. Ekkor már jogosultak lettünk visszakérni az összeget, amit jeleztek is. De mivel nekem a cél a tanulás, kértem maradjon és várjunk amíg összejön a minimum létszám: rá két hétre el is kezdtük!

Így működik: egy halasztási lehetőségük van a szerződés alapján.

2019. okt. 21. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!