Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hány órátok maradt vissza az...

Hány órátok maradt vissza az online KRESZ rendszerben mire végeztetek vele? Szerintetek időben befejezem majd?

Figyelt kérdés
1 hete csinálom napi 3 órákat tanulok kb és most járok 22 óránál,illetve 47% előrehaladásnál. Félek, hogy kevés lesz az időm rá.

2020. júl. 1. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Régen csináltam már az online KRESZ-t, de hány órád van rá összesen?
2020. júl. 1. 17:55
 2/7 A kérdező kommentje:
60
2020. júl. 1. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha 22 óra - 47%

akkor

2,2 óra - 4,7%

44 óra - 94%

44 óra + 2,2 óra - 98,7%

Megvan az eredmény? :)

2020. júl. 1. 18:04
 4/7 anonim ***** válasza:
En kb a felet használtam fel. Egy jo tanács, próbáld lenyomni minél hamarabb és a teszteket a végen csináld. Arra mindenkeppen maradjon időd a vizsga előtti nap is! A tesztek 90% egyezik a vizsgával minel tobbszor gyakorolod őket annál könnyebben válaszolsz a kérdésére.
2020. júl. 1. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Olyan 8 óra kb.

A vizsga előtt elhasználtam 1-1,5 órát. Azt hittem ami maradt, nem lesz elég, de bőven elég volt. A vége felé már kb 10 perc alatt megcsináltam az 55 kérdést, így a vizsga előtt még 5 ször vagy 6 szor biztos átmentem rajta.

2020. júl. 2. 05:15
 6/7 anonim ***** válasza:
12 óra alatt átnéztem egyszer, és pont beleestem a koronavírusos időszakba, szóval emiatt nem mehettem vizsgára, mert ugye nem voltak vizsgák. Ezért még egyszer átnéztem az egészet, hogy ne felejtsek el semmit, így volt összesen 24 óra. Neked is ezt ajánlom. Ne időzz el annyit a modulokon, inkább majd nézd át utána újra. Jobban megmarad szerintem, ha nem állsz le mindenhol ezer évig.
2020. júl. 6. 21:02
 7/7 anonim válasza:
8 ora alatt vegigporgettem, vizsgara 3 het mulva kaptam idopontot, abban a 3 hetben hasznaltam el a maradekot.
2020. júl. 11. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!