Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mit lehet tenni ilyen esetben?...

Mit lehet tenni ilyen esetben? (Autósiskola probléma)

Figyelt kérdés
Már egy éve csinálom a jogosítványt, a kresz két hónap volt ebből és még egyszer sem voltam forgalmi vizsgán. Tudom az én hibám hogy nem váltottam iskolát már rég de nem akartam megbántani őket. Hétfőn írtam az oktatómmak hogy szeretnék iskolát váltani, legyenszíves leírni mi a menete. Azt mondta menjek be az irodába kikérni a papírjaim, kérdeztem mikor lesz bent valaki mert kb sosincsenek ott és feleslegesen nem megyek be. Erre a kérdésre nem válaszolt, azt írta hogy be kell fizetnem azt az x órát amit még nem fizettem be, írtam hogy rendben és hogy milyen összegről van szó. Nem írt vissza, hétfő óta zaklatom, nem fér a fejembe hogy ott ül az autóban egész nap és nem képes kivenni a kartonomat a kesztyűtartóból hogy megnézze mennyit kell befizetnem. Az irodát is hívogattam, persze nem veszik fel mert nincs senki bent. Lehet valamit tenni ebben a helyzetben?
2020. máj. 20. 21:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én volt hogy felhívtam a közlekedési hatóságot panaszkodni az iskolámról, tök jófej volt a nő
2020. máj. 20. 22:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Úristen, mintha magamat olvasnàm. 1,5 éve csinálom a jogsit, és még mindig nem engedték forgalmizni, a kresz pedig három hét alatt lett kész, rá három hétre még ma vizsgázni mentem belőle.

Már ott tartok, hogy elegem van, kikérem a papírjaimat és megyek máshoz, mert elegem van ebből a balfa az oktatóból, aki nem tanít semmit, csak állandóan az életét meséli, meg arról kérdezget, hogy hogy vagyok a pasimmal, eközben pedig az ég világon semmit nem tanít, mert nem is az utat nézi, hanem telefonàl, meg facebookozik, de szerinte én még mindig "alkalmatlan" vagyok vizsgára.

Jövő héten megyek be, és megmondom, hogy kiiratkozom, kiadnak egy pár papírt, azt àtviszed a másik autós suliba a pénzzel együtt és folytatod ott.

2020. aug. 28. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!