40 évesen nem gáz lerakni a jogsit?
Figyelt kérdés
2019. dec. 27. 18:10
11/15 jácint78 válasza:
...kaptal jo valaszokat...nekem lelki betegseg miatt nem ajanlottak de ha lennne penzem autom gyorsabb felfogasom idom nem haboznek beiratkozni...ha kezdo kent allsz hozza ajanlok user manualok tobb tipusra at futasat hogy tudd mit hol kell keresni...
12/15 anonim válasza:
Már azt hittem, elkapott a yard valamiért, és azért le kell raknod a jogsit. (Akkor bizony gáz lenne!)
Ha a jogosítvány megszerzésére gondolsz, akkor a 40 éves kor egyáltalán nem késői, természetesen ha megfelelően egészséges vagy, nincs kizáró ok. A gépjármű vezetés a helyváltoztatás egy formája, csecsemő korodban nagyobb kihívásokat is megoldottál, amikor még csak tipegni kezdtél. Az autóvezetés ahhoz képest nudli...
13/15 anonim válasza:
Igen jómodú ügyfelünk vásárolt egy egyedi lakóautót, nyugdíjas éveire utazgasson. (a kocsi egyedi igényre kialakítva, fekve látod a csillagokat, stb.) A lényeg, hogy bazi nagy és nem elegendő hozzá a B jogosítvány. Ezért kénytelen volt elmenni teherautóra letenni, így 72 évesen. Az átlagéletkor kb. 20-25 év volt a tanfolyamon. Szerinted ő bármit is szégyellt? Volt egyáltalán ilyen gondolata? Azt nézte, hogy ez kell a szabadsághoz. Neked az autóvezetés nem ezt jelenti? FÜGGETLENNek lenni mástól, nem rászorulni más tudására...szorítok neked...
14/15 anonim válasza:
Nehezebb lesz megtanulni mint 17 évesen.
Amikor én 17 évesen jártam tanfolyamra akkor is voltak simán 40 évesek
Igaz ma már sokkal általánosabb az hogy az emberek autót vezetnek mint akkoor
15/15 Fanta válasza:
Én 36 voltam,amikor levizsgáztam,mert akkor adódott olyan élethelyzet,hogy muszáj volt.Nem bántam meg. Azóta legtöbbet a férjem vezet,de milyen jó,amikor nyugodtan megihat egy sört,tudja,hogy számíthat rám! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!