Mennyi idő alatt lehet lerakni kocsira a jogsit?
Én április végén kezdtem a kreszt, és július 23-án már kezemben volt a jogsim, úgyhogy forgalmin egyszer megbuktam egy paraszt telefonálva vezetős emberke miatt. No sebaj. Az oktatómat én is utáltam. Azt mondták rendes... elfelejtették közölni, hogy csak a pasikkal. Beültem mellé először, és kapásból lerítt róla, hogy "na már megint egy nő"... Utáltam járni, a végén már gyomorgörccsel keltem. Egyszer úgy lehordott hogy hazafelé sírógörcsöt kaptam, pedig nem vagyok egy érzékeny csaj. Úgy beszélt velem, mintha ovis lennék, áhh rossz visszaemlékezni. A srácokkal mindenkivel kezet fogott, hülyéskedett, tegezhették, a lányokkal meg taj paraszt volt. Próbálj minél több infót gyűjteni az oktatókról mielőtt választasz, mert utána 2 hónapig "együtt kell élned vele" és ha úgy jársz mint én, akkor szerzel magadnak jó pár kellemetlen órát... :S
Az egészségügyit én imádtam. Az oktatónk nagyon rendes volt, rengeteget röhögtünk, no meg amúgy is vicces volt egy tanuló által végzett szorító kötés után egy mentőstiszt szorítókötését a karomon érezni. Lényegében a különbség, hogy az egyik semmit nem ért, a másiktól meg fél perc múlva kezdett lilulni a kezem, de jókat szórakoztunk, az oktatóval azóta is jókat beszélgetek ha találkozunk, a vizsga sem volt nehéz, engem mondjuk érdekelt is a dolog, nem csak azért jártam mert muszáj volt. Összesen az egy bukással együtt olyan 140 ezer körül jött ki.
3 hét alatt le lehet tenni. Igaz, szinte folyamatosan kocsiban kell lenni. Vannak oktatók, akik ilyen gyorsított eljárásban vállalják a dolgot, van aki nem engedi, csakhogy ne szokd meg olyan gyorsan a kocsit, a vezetést.. ezért jóval több órát kell venned, és ha jól belegondolsz sokkal több időd el is megy..
Nagyon fontos, hogy rugalmas és modern legyen az oktató, olyannal repül az idő és persze könnyebben is megy az egész. Helyesen írták előttem, kérdezősködj minél több embertől kinél érdemes. Jah, és ne a titkárnőknek higyj!!! :P
Én 16 éves vagyok. Vezetni szoktam, elég jól megy... apaapautószerelő és hát rengeteg embert ismer. Azt mondja van egy jófej érdi oktató haverja, akinél majd megcsinálhatom, Hát remélem, hogy jófej, nem szeretnék valami parasztot kifogni...
Kösszii a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!