Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hány évesen tettétek le az...

Hány évesen tettétek le az angol középfokú nyelvvizssgát?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok? Hány éve tanultatok angolt a suliban/jártatok tanárhoz? Mindenképp ajánlott tanárhoz járni előtte?

2019. júl. 8. 22:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
15 vagy 16 azt hiszem. Én jártam előtte tanárhoz, de úgy érzem ha nem jártam volna akkor is sikerült volna. Attól függ, milyen szinten vagy. Én 9 éves korom óta tanulok angolt. Picit bánom is, hogy eddig húztam a középfokot, ment volna előbb is
2019. júl. 8. 22:44
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen vizsgáztam az egyetemi felvételi miatt, 12 éve tanultam (első osztálytól, de nyilván az első pár évben csak színeszeket, számokat, állatokat meg hasonlókat tanítottak). Nem jártam külön tanárhoz se faktra, szerintem megoldható anélkül is.
2019. júl. 8. 22:44
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

16 éves voltam, 7 éve tanították, de lényegében 2-t tanultam igazán rá.

Aztán utána le se tojtam, "csak" használtam a nyelvet, majd 24 évesen rájöttem, hogy tök jól megy, el kéne menni felsőfokúra is, ami gond nélkül meglett, magántanár és iskola nélkül. Nem csináltam mást, mint használtam a való életben.

2019. júl. 8. 22:48
 4/23 anonim ***** válasza:

15

9.éve tanultam,magántanár és gyakorlás/készülés nélkül sikerült

Ősszel megyek felsőfokra

2019. júl. 8. 23:05
 5/23 anonim ***** válasza:
17. 3 évet tanultam, nem jártam külön tanárhoz. Általánosban németes voltam.
2019. júl. 8. 23:09
 6/23 anonim ***** válasza:
45%
12, magamtól tanultam meg. suliba nem jártam, mert utáltam. főleg youtube videókból tanultam
2019. júl. 8. 23:26
 7/23 anonim ***** válasza:
17, majd 19 évesen felsőfokút. :)
2019. júl. 8. 23:29
 8/23 anonim ***** válasza:

17 lettem épp (2 héttel a szülinapom után). A felsőfokot 18 évesen tettem, 1,5 évvel később.

3,5 éve tanultam angolt, csak magántanárral ill. Egyedül. Suliban nem tanultam.

Én mindig az javaslom, járjon az ember tanárhoz legalább a beszéd miatt, de igazából egyénfüggő.

2019. júl. 9. 07:13
 9/23 anonim ***** válasza:
18 voltam. A gimiben kezdtem tanulni angolt, 3. évben tettem le a nyelvvizsgát. A heti 3 alapóra mellett felvettem 1 évre a fakultációt, ami kimondottan arra készített fel minket.
2019. júl. 9. 07:37
 10/23 anonim ***** válasza:

20 éves koromban egy évet szórakoztam a tanulással egyedül (azelőtt egy évvel végrehajtott négy leckés családi start után), majd teljes szünet után 37 évesen a B2-t mondhatni helyből. Ennek megfelelően a beszéd és fülhallás épphogy sikerült. :D

Azért a célzott gyakorlásról nem beszélnék le senkit. :)

2019. júl. 9. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!