Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Pannon vagy Origo nyelvvizsga?...

Pannon vagy Origo nyelvvizsga? Angol komplex B2

Figyelt kérdés

Kinek milyen tapasztalata vagy egyikkel, másikkal. Mik a legnehezebb részek? Melyiket ajánljátok?

Köszönöm előre!!!

2019. jún. 24. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Pannonról még nem hallottam, de az Origót kerüld. Nem egynyelvű a vizsga, hanem állandóan fordítgatni kell (magyar kérdésre angolul válaszolj, fordítsd le ezt, angol kérdésre magyarul válaszolj stb), ami tök feleslegesen összezavarja az agyadat.

Egynyelvű vizsgát próbálj keresni.

2019. jún. 24. 14:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Az Origó középszinten nagyon egyszerű, pl. magyar kérdésekre kell magyarul válaszolnod (ergo ha fingod nincs, miről szól az angol szöveg, még akkor is kapsz némi támpontot). A listening is náluk a legbarátibb abból a szempontból, hogy rendes fejhallgatót adnak (2 éve legalábbis adtak), nem magnózás van és 3x hallgathatod meg a felvételt.
2019. jún. 25. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom aktuális-e még neked, én most nézegettem Pannon nyelvvizsga feladatsorokat, b2-es szinten (meg a c1-en) is nagyon könnyű, vagyis inkább sokkal könnyebbek, mint pl egy euroexam vagy telc.
2019. szept. 8. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!