Komplex középfokú origo nyelvvizsgások, segítene valaki?
holnap megyek magnot hallhatni szombaton pedig írásbeli
Nagyon felek mindkettotol mert a magnot gyakorolom de egyszer jol sikerul egyszer nem://
Az írásbeli all tolem a legmesszebb de megprobalom viszont aki mar volt tudna nekem mondani par dolgot milyen volt?hogy sikerult?mennyit keszuletel?meg hogy hogy kell leulni?marmint ok ultetnek v bemesz es leulsz
v varni kell es ha szolnak bemehetunk?
Én október óta készülök fel nyelvvizsgára (TELC-re) a szóbelim sikerült telcen, az írásbeli csak pár ponton múlt, de az ugyebár megszünt februárban, így az origo mellett döntöttem. Gyakoroltam néha vizsgára de 1 éves gyerkőc mellett túl sok időm nem nagyon volt. 2szer voltam origo írásbelizni, másodjára sikerült (elsőnél biztos voltam benne h sikerült de 5 pont híján buktam, a második vizsgáról úgy jöttem ki, hogy ha az előző nem lett meg akkor ez tuti bukó) tehát nem lehetetlen küldetés.
Az ültetés Miskolci Egyetemen úgy ment, hogy egy nagy előadóba hívtak be aztán igazítottak el, hogy melyik sor és hány szék marad ki
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!