Corvinus angol b2 nyelvvizsga vèlemènyek?
Én a közép és a felső angol nyelvvizsgámat is a BME-n tettem le. Nekem az angol tanáraim ajánlották, mert ahogy ők látják, a BME nyelvvizsgának nem ingadozik a szintje, mindig, ténylegesen az adott szintnek megfelelő.
Ami nekem fontos volt, az az, hogy egynyelvű vizsga (így nem kell fordítani) illetve, hogy a szóbelin a vizsgáztatókkal beszélgetek - néhány nyelvvizsgánál egy szintén vizsgázó társat kapsz, és vele kell beszélgetni.
A Corvinusról nem hallottam rosszakat, habár főle a szakmai nyelvvizsgákat teszik ott az ismerőseim, akik szerint az ott könnyebb, mint az általános nyelvvizsga.
Egy barátnőm úgy emléskzem, azt mondta, hogy ott van vitázás (nem tudom, általánoson, vagy szakmain) - nekem ez nem annyira feküdne, neki ellenben a BME-s szituációs feladattól ment el a kedve, hogy ott tegye le.
Másik kettőről még egyáltalán nem hallottam.
Szerintem nézz rá, hogy milyen feladattípusokat írnak mind az írásbeli, mind a szóbeli részhez, és gondold végig, hogy neked melyik tűnik barátságosabbnak. Illetve érdemes az angol tanáraidat megkérdezni, hátha ők pontosabban tudják, hogy melyik nyelvvizsgánál mi a nehezebb, és ők azt is tudják, hogy neked mi az erősséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!