Euroexam felülvizsgálati kérelem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kinek milyen tapasztalatai vannak Euroexam felülvizsgálati kérelemmel kapcsolatosan? Érdemes-e beadni vagy sem? Akinek esetleg megadták, hány százalékos vizsgaeredménye volt, és milyen indoklást írt?Felsőfokú írásbeli angol nyelvvizsgáról van szó, aminek a Writing része lett gyengébb még annak ellenére is, hogy az online elérhető kurzusukat is csináltam aktívan. Segítségeket előre is köszönöm.2019. jún. 4. 17:46
1/1 Csenge225 válasza:
Szia!
Ugyanez velem is, 40% lett a writingom pedig példa alapján volt az egész, viszont pont nem egyensúlyozza ki a reading sajnos..
Én május 4.én vizsgáztam, tehát nem tudom mikor vagy hogy lehet majd megtekinteni( te errol tudsz valamit?) viszont engem is érdekelne hogy tudtak igy lehúzni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!