Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Euroexam felülvizsgálati kérelem?

Euroexam felülvizsgálati kérelem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kinek milyen tapasztalatai vannak Euroexam felülvizsgálati kérelemmel kapcsolatosan? Érdemes-e beadni vagy sem? Akinek esetleg megadták, hány százalékos vizsgaeredménye volt, és milyen indoklást írt?Felsőfokú írásbeli angol nyelvvizsgáról van szó, aminek a Writing része lett gyengébb még annak ellenére is, hogy az online elérhető kurzusukat is csináltam aktívan. Segítségeket előre is köszönöm.

2019. jún. 4. 17:46
 1/1 Csenge225 válasza:

Szia!

Ugyanez velem is, 40% lett a writingom pedig példa alapján volt az egész, viszont pont nem egyensúlyozza ki a reading sajnos..

Én május 4.én vizsgáztam, tehát nem tudom mikor vagy hogy lehet majd megtekinteni( te errol tudsz valamit?) viszont engem is érdekelne hogy tudtak igy lehúzni..

2019. jún. 5. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!