Ebben az angol szövegben rendben van a helyesírás?
What I have learned from the task IS that each country has a different culture. Feelings about my assignment ARE very different, because when we did the video I was happy and I thought we SOLVED IT WELL/ DID A GOOD JOB, I thought !!! the business part also managed to get it in the video, but we didn't accomplish the task when I found out this, I was sad and disappointed because I was expecting it to be good and well-managed to solve the task.!!! I liked (IT) the task, because I really love video editing and the THEME OF THE TASK was interesting I WAS sad that we DID not succeed in solving the task, as WE should have, but it was a very good LESSON THAT I need to read the questions and if I don't understand something, I need to ask my question from my teacher. I can't really say that I didn't like IT. I think Jan’na and I could still fix it in the video if !!!! we should put somewhere to the business part!!!. I think if I SHOULD DO THIS TASK one more time ,(THEN) all the conditions would be appropriate.
Kijavítottam. A javítások nagy betűvel vannak. A zárójelesek olyan szavak, amiket beleírtál, de nem kellenek. Van két rész, amit felkiáltójelek közé zártam (!!!) - ez azt jelenti, hogy halvány lila segédmotoros gőzöm sincs arról, hogy mit jelent, amit írtál, így kijavítani sem tudom.
Segített volna, ha tudom előre, miről szól pontosan a szöveg, vagy pl egy magyar fordítás, de ennyit tudtam csinálni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!