Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Online eszperantó nyelvtanfoly...

Online eszperantó nyelvtanfolyam elvégzése után középfokú nyelvvizsga?

Figyelt kérdés
[link] - ra gondolok most kezdtem el 3. leckénél járok, de szerintem ez is csak egy átverés, szóbelire nem készít föl. Esetleg van olyan, aki próbálta már
2010. júl. 5. 10:03
1 2
 11/13 anonim válasza:

Na és mi lett? Sikerült?

Így, 5 év múltán, tudsz még eszperantóul?

2015. okt. 31. 22:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi lett? Letetted a nyelvvizsgát? Én is most szeretnék nekikezdeni az internetes tanfolyamnak. Van értelme?
2017. nov. 20. 23:10
 13/13 A kérdező kommentje:

Nagyon rég nem jártam erre, bocsi minden kérdezőtől... A lényeg (ha majd valaki olvassa majd a jövőben), hogy én tanárhoz jártam, mert nekem nem jött be ez az online tanfolyam. Gyakorláshoz jó, középfokú nyelvvizsgához nagyon kevés. A tanár látja mi megy, mi nem. Mit kell még gyakorolni és tele van hasznos nyelvvizsga anyagokkal (írásbeli és szóbeli) és ért hozzá, hogy miben fejlődj, mikor állsz készen nyelvvizsgára.

Utólag visszagondolva sajnálom, hogy azt a pénzt már akkor nem tanárra költöttem. Úgyhogy, aki nem csak hobbiból tanulná, hanem a nyelvvizsga miatt annak én azt tanácsolnám, hogy járjon tanárhoz, nekem is így sikerült a tanfolyam kis gyakorlásnak nem volt rossz, de nagyon kevés.

2019. febr. 7. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!