Volt valaki Origo B2 angol szóbelin? Március
Ma voltam a laborba és kíváncsi lennék nagyjából ti milyen válaszokat írtatok.
Én nagyon nehéznek találtam.
Én valami olyasmire emlékszem hogy nagyon szigorú szabályokat állított fel az apja. Nincs éneklés reggeli előtt és az évesek közben.
Utána az volt hogy mit csinált ehelyett? Énekelt a szobájában és fürdés közben délután (?) és este is. Aztán a meghallgatása 3 percig tartott és nagyon csalódott volt hogy nem hívták vissza ezért elment Koreába angolt tanítani.Aztán mikor odament akkor mondta az igazgató hogy menjen el az angol tanárokkal egy karaoke klubba.Hogy mire nem számítottak az angolok azt nem értettem.De amikor bementek akkor sötét volt mint egy discóba és volt egy könyv amibe először koreai szövegek voltak és azokat énekelték de utána angol dalokat enekeltek és a mikrofon kézről kézre járt így mindenki énekelt.Amikor a beszélő elkezdett énekelni akkor az angol tanárok felugrottak és kiabáltak.Hogy mi van akkor amikor valaki 100%-ot ér el azt nem hallottam tisztán de valami olyasmi volt hogy kiírja a gép a számot és fontos volt hogy érthetően hangosan énekeljen hogy hallja a gép (ebben sem vagyok biztos) és ezután a 100%-os eredmény után elvileg többet énekelt meg felvette amit énekelt.Lehet volt több kérdés is de én ennyire emlékszem, remelem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!