Origo angol magnó?
Sziasztok!
Lesem a kerdest es varom a valaszokat de latom semmi... amit en irtam. elsonel a valasz h a pasi 7 evvel ezelott kezdett utazni, fovarosokat latogatott es 7 napot toltott ott. Egy korai 30as uriember segitett neki ez talan a 3. kerdesre volt a valasz. A sporttaskajaval utazott nemetorszag es fr kozott (?) illetve a taskajaban volt penz, ruhak, bankkartya, utlevel talab, irtam meg 1-2 dolgot. A hatoldalon levo elso kerdesre en azt irtam h azzal mentegetozott az urge h nem beeseli jol az angolt csak a nemetet. Tobbire nem emlekszem. Festos osszefoglalva: a noci bement a boltba festokeszletet venni, de nem volt csak kovi heten tudtak volna neki hozni, de neki az keso lett volna mert holnapra kellene iskolai projekthez. Volt egy 24 darabos ami muveszkeszlet volt (?) de jo minosegu, ecsettel. Kerdezte a no nincs e mas, mondta h de van 12 darabos, ott volt kerdes h mi ennek az elonye, arra pedig azt irtam h az h olcsobb es van hozza ingyen ecset (?). Tobbire nem emlekszem es csak bizom benne h jo lesz! A szovegnek csak a lenyeget irtam le nem fetetleb igy fogalmaztam a vizsgan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!