2019. februári origo b2 angolosok! Ki van már lezárva?
Figyelt kérdés
Komplexen voltam, félórája vagyok lezárt.
Valaki tudja, hogy kb. mennyi idő, mire meglesz az eredménye?
2019. febr. 21. 14:33
11/53 anonim válasza:
Akkor nem vagyok én sem lezárva. Köszönöm a választ.
12/53 dsw válasza:
Sziasztok! én angol középszíntűt csináltam komplexen. Nekem már 17-én lezártba rakták. Remélem/Sztem már nem kell péntekig várni mert az március már. Általában lezárt státusz után 1-5 nap, de pl. januárban is vkinek 12 nap volt, úgyh sztem ez változó. én Veszprémben csináltam. januárban azthiszem 25. napon jött ki. írjatok ha van vmi...
13/53 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem hogy a hónapban még megtudjuk, bármi van írjatok!
2019. febr. 25. 17:47
14/53 anonim válasza:
Nekem még nincs lezárva még mindig. :(
15/53 anonim válasza:
Akkor ma már tuti nem lesz eredmény. :/
16/53 anonim válasza:
Sziasztok! A második kommentelő vagyok, nekem ma került át lezárt állapotba. Elsején volt a szóbelim, így ez már a 24. nap. Nagyon remélem, hogy lassan fent lesz.
17/53 A kérdező kommentje:
Érdekes mert én 4.-én voltam szóbelizni és hamarabb lezártba kerültem. De mindegy is szerintem, csak tudjuk meg és mindenkinek sikerüljön! :D
2019. febr. 25. 22:36
18/53 anonim válasza:
Én még mindig nem vagyok lezárva:(
19/53 anonim válasza:
Ha tudnám, hogy sikerült, akkor szívesen várnék még bármeddig. :D
20/53 anonim válasza:
Sziasztok! Nektek sincs még eredmény? Már nagyon türelmetlen vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!