Angol felsőfokot ti milyen módszerekkel tudtátok elérni?
Figyelt kérdés
Szeretnék külföldre menni dolgozni.Illetve talán el is költözni végleg. Aki külföldre ment dolgozni az meg tudná mondani,hogy milyen módszerekkel tudta elérni a felsőfokot?Jártál iskolába vagy magad tanultál?Esetleg milyen könyvekböl?2019. febr. 3. 14:01
1/3 anonim válasza:
Vizsgázni szeretnél vagy csak a szintet elérni? Én most készülök felsőfokra (IELTS), heti egyszer van órám egy tanárral, aki általában ad még 2-3 oldal házit, feladatokat, szövegértést, olvasnivalót. Emellett minden este fél-1 órát olvasok angolul, közben néha az ismeretlen szavakat is megnézem, ha nem egyértelmű a szövegből. Emellett angolul nézek filmeket, dokmentumfilmeket, interjúkat, illetve minden nap rövid cikkeket olvasok. Próbálok a lányommal angolul beszélni, ő felsőfokon beszél, de nem mindig kapható rá. Nekem hátrányom, hogy iskolában sosem tanultam, tehát nyelvtanban van mit bepótolnom, a beszéd, megértés jobban megy.
2/3 A kérdező kommentje:
A szintet elérni majd a jövőben. Egyenlőre a középfokú nyelvvizsga a cél. Azzal egész jól haladok. Köszi a választ
2019. febr. 3. 18:13
3/3 A kérdező kommentje:
Illetve hány év alatt jutottál el felsőfokig?
2019. febr. 3. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!