Amiatt nem tudom kiejteni azt a bizonyos francia hangot mert kivették a polipomat?
a polip az a kis lifegő cucc a torkodban?
Csak mert én beszélek franciául, és tudok R betűt ejteni, és szerintem nélküle lehetetlen.
a R betűt kitudom ejteni csak azt a francia hangot magát nem.
Utolsó válaszolónak: szerintem az amire te gondolsz a polip. Akkor ezek szerint nem fogok tudni franciául beszélni?
Fogsz tudni franciául beszélni. Nem páhhhizsiasan ejted a rhhhh-t? És, kit érdekel? Elárulom: ilyen hülye hörgő-hangot csak Észak-Franciaországban ejtenek, a Loire-tól délre nem. Máris nem éri meg azon szenvedni, hogy van-e mandulád, vagy polipod, vagy akármid...
Amúgy meg az akcentusodról úgyis ki fog derülni, hogy nem francia az anyanyelved, a magyar akcentust a született franciák nagyon jól ki tudják venni (ebből szakdolgozom, juhééé...).
Ez hülyeség, semmi köze hozzá. Ebben annyi logika van, hogy kb akkor az összes franciának polipnak kéne lennie az orrában, hogy ki tudja ejteni azt a hangot.
Gondolkodj el ezen egy picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!