Hogyan tudnék felkészülni a nyelvvzizsgára, ha a következő a problémám?
Szóval nekem lenne diplomám amivel el tudnék helyezkedni, úgy hogy lenne jó fizum is.
De sajnos elég későn végeztem a sulival, úgyhogy otthon már nem lehetek, úgy hogy nem fizetek semmit.
Két féle helyzet alakult ki mióta végeztem a sulival:
- Volt időm tanulni, de nem volt pénzem miből, magamtól nem tudtam... ekkor alkalmi munkáim voltak
- Most van rendes melóm, nem fizet jól, 100 körül. Viszont van arra pénzem, hogy járjak tanárhoz. Elég drága 14/ hó. Csak az a baj, hogy pénzügyi szférában dolgozok, és annyira leszívják az agyamat egész nap, hogy esténként nem tudok tanulni, van hogy a könyv felett elalszok :(
Marad a hétvége, ez így rohadt lassú.
Ha felmondok megint a bizonytalanság, és elfogy a pénzem, nemtalálok munkát, legrosszabb esetben hajléktalan leszek.
Most legalább a meglévő van.
De így meg ha nem lépek, akkor évekig kell tanulnom az angolt, és utána akarok még jogsit, szóval ott leszek 30 évesen ahol más 18 évesen. Elszalad mellettem az élet...
Sportolok is, mert irodai munkát nem bírom úgy hogy egész nap bent, és ne legyek levegőn (heti 2-3 alkalom foci)
26 F
Persze, és ezt csinálom is.
Jó, hogy még ingyen nyomtathatok is.
Járok tanárhoz, viszont nincs időm otthon tanulni
Tehát 1,5 óra tanár. Utána kövi héten 1,5 óra tanár... ennyi
de még így is jobban haladok, igaz költséges :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!