Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Téma nyelvvizsgára? SŰRGŐS!

Téma nyelvvizsgára? SŰRGŐS!

Figyelt kérdés
Német nyelvvizsgát szeretnék tenni, és a vizsga egyik része egy prezentáció.Ehhez a prezentációhoz keresek olyan témát amit kisebb témákra bontva rizsázva el lehet mondani. Ha lehet érdekes, talán német vonatkoztatása is legyen.Köszi a válaszokat előre is

2018. nov. 19. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Én szívesen segítettem volna, de a "rizsázva el lehet mondani" résznél elvesztettél. Sok sikert.
2018. nov. 21. 06:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell kiválasztanid, hogy mire van akkora rálátásod, hogy sokat tudsz beszélni róla. Például én személy szerint tuti az atomenergiáról beszelnék, oda bele lehet vonni az atomerőmű felépítését, működésért, német vonatkozása is sok van, a vele kapcsolatos közvélemény kihatással van a szórakozató iparra is... De ha téged hidegen hagy ez a téma, akkor nyílván ne ezt válaszd
2018. nov. 21. 21:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Az első kommentelőnek mondom, hogy a tanárok is úgy gondolják, hogy olyan témát kell választani amiről sokat lehet rizsázni :D

A másodiknak köszönöm a segítséget

2018. nov. 23. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!