Autodidakta módon hogy tudok olasz nyelvet tanulni?
Ha tudsz angolul beszélni, biztos találsz youtuben olyan csatornát, ahol eltudod sajátítani a nyelvet.
A duolingot nem ajánlom, szerintem béna.
Én ezeket az alkalmazásokat szedtem le Play Áruházból: Duolingo (tényleg ratyi telefonon, de ha számítógépen használod, van hozzá rendes magyarázat), Memrise, Drop, Italian Verbs, Italian Grammar.
Akkor kereshetsz Youtubereket, akik olaszt tanítanak, torrent oldalról szedhetsz le olasz tankönyvet, hacsak nem akarok megvenni. Ha tisztességesen megvennéd, akkor talán a Pons olasz tanfolyamos csomagja a legjobb, ez direkt önálló nyelvtanulásra van tervezve.
Nagyon sok weboldalt is találhatsz, ahol olasz leckék, tippek vannak.
Ha van a közeledben könyvtár, annak a nyelvi részlegében is kell, hogy legyen olasz nyelvtanulással kapcsolatos könyv.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe.
A duolingo tenyleg béna.
Progetto könyvet es youtubereket használtam: Lucrezia, Weilá Tom stb.
Szerintem nem érdemes egyedül hozzákezdened. Egy bizonyos szint után már nem fogod tudni segítség nélkül.
Meghát a kiejtés sem mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!