Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen jó autodidakta olasz...

Milyen jó autodidakta olasz nyelvkönyv van?

Figyelt kérdés

Rászántam magam végre, hogy elkezdek olaszul tanulni. Tanárt azonban még nem akarok fogadni, majd ha már valamennyire megy.

Olyan könyvet keresek, ami nyelvtanos-szókincses és nem feltétlenül kell hozzá tanár. Valaki tudna ajánlani valamit? (A Giro-t ismerem csak, gimiben olaszosok ezt használták)

2018. jan. 9. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Én olaszos voltam, órán csak a progetto italiano (ez csak olasz) ment, aztán mamámtól kaptam egy két könyvet. PONS - ez a neve. Több szinten is van, írd be mellé a nyelvet. Magyarul is van benne magyarázat.
2018. jan. 9. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Assimil
2018. febr. 8. 16:44
 3/3 anonim ***** válasza:

A Progetto Italiano mindenképp nagyon hasznos, iskolákban abból tanítanak, elég jól magyarázza a nyelvtant és viszonylag széles szókincset ad..emellé nagyon jó:

Io ❤ le parole-szókincs

In italiano-nyelvtan, feladatok

1000Domande 1000risposte- szókincs, nyelvhelyesség, szövegértés

Tanuljunk könnyen gyorsan olaszul- kifejezetten jó azok számára akik autodidakta módón tanulnak olaszt, a legalapabbtól (magyarul) magyaráz mindent

Én ezekből a könyvekből tanultam és 2évnyi lemaradást hoztam be velük, mert 10.végén váltottam németről olaszra és elég hamar folyékonyan ment már az egész (igaz baromi sok időt töltöttem vele)

2018. máj. 11. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!