Milyen jó autodidakta olasz nyelvkönyv van?
Rászántam magam végre, hogy elkezdek olaszul tanulni. Tanárt azonban még nem akarok fogadni, majd ha már valamennyire megy.
Olyan könyvet keresek, ami nyelvtanos-szókincses és nem feltétlenül kell hozzá tanár. Valaki tudna ajánlani valamit? (A Giro-t ismerem csak, gimiben olaszosok ezt használták)
A Progetto Italiano mindenképp nagyon hasznos, iskolákban abból tanítanak, elég jól magyarázza a nyelvtant és viszonylag széles szókincset ad..emellé nagyon jó:
Io ❤ le parole-szókincs
In italiano-nyelvtan, feladatok
1000Domande 1000risposte- szókincs, nyelvhelyesség, szövegértés
Tanuljunk könnyen gyorsan olaszul- kifejezetten jó azok számára akik autodidakta módón tanulnak olaszt, a legalapabbtól (magyarul) magyaráz mindent
Én ezekből a könyvekből tanultam és 2évnyi lemaradást hoztam be velük, mert 10.végén váltottam németről olaszra és elég hamar folyékonyan ment már az egész (igaz baromi sok időt töltöttem vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!