Oroszosok! Kljucs 2, vagy Sag za sagom 2?
Figyelt kérdés
Jelenleg a Kljucs 1-ből tanulok (egy ideig tanár segítségével, jelenleg egyedül, és egyedül is fogom folytatni), és a könyv végén járok, szóval elkezdtem gondolkodni, hogy mivel folytassam a tanulást.
Nekem evidens volt, hogy a Kljucs 2-t fogom megvenni, azonban ehhez nem találok sehol hanganyagot (ami szerintem különösen fontos, ha az ember autodidakta módon tanul). Van hozzá egyáltalán?
Viszont a Sag za sagom 2. részénél láttam, hogy van hozzá hanganyag. A könyvvel az az egyetlen bajom van, hogy nekem az első része nem tetszett (ezért is döntöttem anno a Kljucs mellett), valamint nem tudom, mennyire lenne célszerű a tanulást egy másik könyvvel folytatni...
2015. aug. 10. 12:09
1/1 anonim válasza:
Jó a Sag za sagom 2, mi is arra váltottunk a Kljucs után. Több nyelvtani magyarázatot adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!