Oroszul tanulnék itthon, mik a lehetőségeim?
(2. vagyok)
Valamint nézz rengeteg videót oroszul, meséket, filmeket vagy orosz videósoktól valamit, hallgass orosz zenét, bármit, csak próbáld megszokni. Egyébként én is oroszul tanulok. 😊
Orosz oldalakat is használok, (nem veszélyesebbek a magyar oldalaknál) egész pontosan a VKontakte-t (orosz/ukrán/fehérorosz/ruszin/... facebook) és a Yandex.ru -t. Tudom, hogy lényegtelen, de miért szeretnél oroszul tanulni, megtetszett, munka miatt, vagy más oka van?
(2-es vagyok)
Ha oroszokkal szeretnél beszélgetni akkor ajánlom az "interpals"-ot. (Mindenféle nemzetiségű ember van, orosszal is beszélgettem már) Egyébként velem is ez van. (Azt leszámítva, hogy időm nem nagyon van)
Mondjuk én enyhén mániákus vagyok, mert a BFF-em szülinapján azt üvöltöztem, hogy "С пнём рождения!" (Boldog szülinapot)
Én nyár eleje óta tanulom az oroszt, és egyedül kissé nehézkes, de úgy látom, hogy a szabályok megértése után (nemek,...) nem olyan nehéz, bár elég zavaró, hogy a hangsúlyra nincsen szabály... XD
Mindenesetre sok szerencsét./ Удачи.
Ja és tölts le cirill billentyűzetet, mert anélkül a fordírót se tudod használni. (Vagy nagyon nehézkesen) (ezt a beállításokban megteheted.)
Szia
En a шаг за шагон (remelem jol irtam le :) ) konyvbol kezdtem. Magyarul magyaraz. A cirill betukhoz tudok ajanlani egy alkalmazast. Nem 100%os de jatekosan megtanitja oket, nemzetkozi szavakba helyezve.Russian alphabet in 3 hours a neve. Minden betut egy nemzetkozileg ismert szoba tesz, es ha mar tanitotta, tobbet is tesz bele. Remelem tudtam segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!