Ha nem itthon, hanem az államokban akarnék mozgóképet tanulni, milyen lehetőségeim lennének?
Figyelt kérdés
Szakközépben tanulok animációt és nem igazán szeretnék itthon továbbtanulni, ám nem vagyok túl tájékozott a témában. Nem sima cserediák-programra gondoltam, hanem, hogy ott kezdjem és fejezzem is be, esetleg ott álljak munkába. Ha tudtok pár egyetemet ami oktat animációt/ van rendező, vágó, operatőr szakja, nagy segítség lenne ha mondanátok mert eddig az államokban nem igazán találtam. Kanadai, skóciai egyetemet találtam csak.#egyetem #továbbtanulás #Amerika #Kanada #Amerikai Egyesült Államok #külföld #animáció #főiskola #Skócia #mozgókép
2015. máj. 15. 23:22
1/3 anonim válasza:
Anyagilag hogy állsz? Súlyos milliókat kell fizetni az egyetemen az Egyesült Államokban.
2/3 A kérdező kommentje:
Sehogy, egyetemet fizetni itthon sem lenne pénzem. De rengeteg féle ösztöndíjat meg lehet pályázni a bal kezes ösztöndíjtól a komolyabbakig is, mellette dolgoznék, ott pedig nem olyan nehéz munkát találni mint itt.
2015. máj. 22. 00:51
3/3 anonim válasza:
Menj hazaira + cserediák.
De magyar embernek megfizethetetlen egy amerikai iskola. Ha nem vagytok milliomosok, nem sok esélyed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!