Milyen nyelvet tanuljak harmadiknak? Spanyolt. Németet, olaszt, portugált, oroszt vagy japánt? :D HA van még esetleg egyéb ötletetek azt szívesen meghallgatom:D
De jó neked, hogy olyan suliba jársz, ahol portugált is tanulhatsz. Én egyedül tanultam portugálul, spanyol után a szókincs egyáltalán nem nehéz, a nyelvtanban is sok a hasonlóság, de valamivel bonyololtabb, mint a spanyol (több az igeidő, sok összevonás, furcsább szórend stb.)És a kiejtés...szerintem megtanulhatatlan. Gondolom portugáliai portugált tanulhatsz...nagyon nagy különbség van az európai és a brazíliai portugál között, nem anyanyelvi beszélő sokszor nem érti meg a brazil változatot, ha a portugáliait tanulta...de ebbe is bele lehet jönni. A spanyol sokkal hasznosabb, de szerintem használd ki, hogy tanulhatsz portugálul, nem sok embernek adatik ez meg:D
Utána a spanyol már sima ügy lesz.
Szerintem japán vagy orosz.
Az orosz piac igen erős.
A japán meg azért, mert néhány nagyobb japán cég Magyarországon is meg szok telepedni. Pl.: Suzuki
Bocsi természetesen tudom hogyan kell írni :D TETSZIK:D
csak Az msnről megszoktam de dolgozatokba meg jegyzetelésnél nyilván nem így írom:D
japán!!! vagy esetleg spanyol
én angolt és spanyolt beszélek, japán lesz a 3. sok sikert !! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!