Lefordítanátok nekem kérlek? (Angol)
EZT MÉG NEM KELL LEFORDITANI, CSAK ELMESÉLEM A HELYZETET.Az van, hogy jövöhét hetfőn lesz angol óra, és a haladó csoportba tettek (gimi 9.) Szóval ezzel nem is lenne baj, ezt meg tudom csinálni, de van egy probléma. 2002 vagyok. És a bemutatkozásomban az lesz, hogy i was born on the 12 of november 2002. És rákérdez, (ez biztos,) hogy megbuktam e vagy valami... Na itt kezdődnek a gondok, mert azt en nem tudom meg elmondani angolul... az úgy volt, hogy matekbol kellett ujraismételnem anyám kérésére a 4ediket egy masik iskolában a gyenge matektudásom miatt...
Ez a mondat amit le kellene fordítani angolra: 'Régebben egy másik általános iskolában, nagyon gyenge volt a matematika teljesitményem, és átirattak A xy általános iskolába, ahol anyám kérésére újrajártam/ismételtem a 4.Osztályt. "
És még ezeket a szavakat/mondatokat:
Osztályközösség
Nem igazán lehetett abban az iskolában tanulni, de még a tanar sem tudott tanitani a diakok miatt.
Azóta fejlődtem.
Earlier in another primary school(brit)/ grade school(Amerika) my Maths achievments were really poor, so I was transferred to XY primary/grade school, where I repeated year/grade 4 for my mum's request.
Class community (?)
I couldn't really study in that school and even the teacher couldn't teach because of the students.
Since that I've improved.
Nem vagyok perfekt angol, lehet elvétve akad benne hiba.
Javítás:
Since THEN I've improved.
Bár ebben nem vagyok biztos
#1 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!