Hogy fordítanád le angolra helyesen? Sos!
Figyelt kérdés
“Mindig megértem amit írsz, de én nem tudok összerakni egy mondatot helyesen, sokszor hibázom, emiatt bocsi. Jövőhéttől lesz angol tanárom, belehúzok a nyelvtanulásban. De tenyleg megertem hogy mit irsz, az nem nehéz”2018. szept. 6. 22:22
1/4 anonim válasza:
I can understand wacha write to me, but I can't write a simple sentence, (am a nyelvtani hibák: grammar errors) im really sorry. From the next week im gonna have an english teacher so im gonna study hard on my english . But i really understand wacha say thats not so difficult. Am bocsi az angolomért lehet nem jó😇
2/4 anonim válasza:
I always understand what you write, but I can’t make a correct sentence on my own, I make a lot of mistakes, I’m sorry for that. From next week I will have an English teacher, and I will learn the language more. But I really understand what you write, that’s not hard.
3/4 anonim válasza:
Hát neked a magyar sem megy túl jól. Bocsi!
4/4 A kérdező kommentje:
Kolompár, ne kérj bocsánatot, úgyis lesz@rom a véleményed szóval nincsen amit megbocsássak. 😂
A többieknek köszi!❤️
2018. szept. 6. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!