Valaki tanult alvás közben nyelvet? Sikerült? Mi a lényege? 130+IQ-val képtelen vagyok BESZÉLNI pl angolul. WTF?
Alphában tanulásról nem sokat tudok, de ha mondjuk a közoktatás kategóriában tetted volna fel ott talán segítő kezekre találtál volna.
De az, hogy tanulsz egyáltalán nem fejleszti az a készséged, hogy beszélni tudj. Ahhoz az kell, hogy beszélj. Tényleg hallgass podcasteket, vitákat angolul. Én egyébként a filmekre esküszöm, angol nyelven, magyar vagy angol felirattal. Szépen elmondod ugyanazt amit az egyik beszélő. Ezzel fogsz fejlődni. 4 év tanulás van mögöttem, politikáról és tudományokról(nem kell atomfizikára gondolni) szoktam angolokkal, amcsikkal vitázni, de az emelt angol szóbelimnél rohadtul leblokkoltam szóval helyzettől is függ.
Én azzal bátorítottam magam az elején, hogy online játékok forumán, chatjén figyeltem a beszélgetést, és néha közbeszóltam pár szóval. Ez felbátorított és pár hónappal később már én is körmondatokban fújtam a magamét.
1,2,3 köszi, erőltetem ahogy csak bírom, valsz kimegyek USA-ba direkt ezért pár hónapra..hátha
4 kérdezni szabad, problémamegoldásban tényleg jó vagyok
130 IQ??? You’re kidding yourself.
Inkabb 80 alatt ezzel a kerdessel. Alvas kozben tanulni egy nyelvet! WTF, PFFT.
nyugi, majdnem 140 :P ne pörögj rá!
mi a bajod? létezik a módszer, tájékozatlan vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!