Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » "Méltóságot adsz a dehumanizál...

"Méltóságot adsz a dehumanizált embereknek. " (Angolul ez hogy van? )

Figyelt kérdés
plíz, csak olyanok válaszoljanak, akik tényleg jól tudnak angolul,felsőfokú nyelvvizsgájuk van.

2018. jún. 10. 08:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez valami faék egyszerű fordítás volna, nem nagyon kell hozzá felsőfok.

You provide/give dignity to dehumanized people.

2018. jún. 10. 08:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért én szeretném, ha olyanok válaszolnának, akik valóban magas szinten beszélnek angolul. Mert hibás fordítás lehet máskülönben.
2018. jún. 10. 08:30
 3/6 chtt ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de ez felsőfokúval is úgy van, ahogy az első írta (én "give"-vel mondanám), s még a gugli is tudja (nem kis meglepetésemre), ebből is látszik, hogy simán alapfok (+ szótár, ha mégsem ismernéd valamelyik szót).

üdv

:)

2018. jún. 10. 09:57
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
You give respect/dignity to the dehumanized people.
2018. jún. 10. 12:34
 5/6 chtt ***** válasza:
53%
No igen, felsőfok ide vagy oda, a névelő picinykét lemaradt (bár anélkül is megáll, de akkor is).
2018. jún. 10. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Névelő nem mindig kell, lásd the használata.

Mivel ez egyetlen mondat és nem említette előtte a "dehumanized people"-t így megáll the nélkül is. Engem pl zavar a the.

Egy anglisztika szakos hallgató

2018. júl. 6. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!