Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen idegennyelvet tanultok...

Milyen idegennyelvet tanultok és hogyan?

Figyelt kérdés
nyelv, angol, német, iskola, egyetem, nyár, munka

2018. jún. 7. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Angol- már megvan a C2, de otthon tanultam, Német-iskolai tanár, Orosz-iskolai tanár, Spanyol-magánranár, ASL- otthon
2018. jún. 7. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Angolt és franciát tanulok az iskolában.

Remélhetőleg B2est teszek az előbbiből szeptemberben.

2018. jún. 7. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Én most germanisztika szakra járok, tehát a németet tanulom, de mielőtt elkezdtem volna ezt a szakot, egyrészt iskolában tanultam, plusz otthon egyedül, rengeteg német zenét hallgattam (meg most is), meg könyveket olvastam németül, és szótáraztam mindent amit nem ismertem. Nekem az otthoni, nem nyelvtan alapú tanulás mindig is hatékonyabb volt, mint az iskolai. Valójában, mivel úgy tanultam otthon a németet,ahogy jól esett és szórakoztatott, ezért jobban megmaradtak a fejemben a szavak, a szövegösszefüggések és idővel magamtól jöttem rá olyan nyelvtani összefüggésekre, amiket az iskolában csak később tanultunk meg.
2018. jún. 8. 08:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Angol B2 (euro)

Német B2 (telc)

Az angol nyelvet kisiskolás korom óta tanultam, de úgy igazán csak 2013-ban kezdtem el foglalkozni vele.

8.-ban volt egy nem túl jó tanárom, de vele átvettük a nyelvtan nagy részét.

9.-ben csomót angoloztam, a Solutions könyvből tanultunk meg otthon tanultam (Dohárból, régi könyvekből stb)

Sok szöveget fordította (gyakorlásként) és a végén a vizsgafeladatokat gyakoroltam.

Németből hasonlóképp.

18f

2018. jún. 9. 00:32
 5/5 anonim ***** válasza:

angol C2 megvan, ma diplomám van belőle

kínai nyelviskolában

2018. jún. 12. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!