Melyik egyetemet válasszam? (Japán szak)
ELTE BTK? Károli? BGE?
Sziasztok, tudom még elég korai ezen gondolkodni 16 évesen, de jó lenne már most látni mi a különbség az egyetemek között japán tanulás szempontjából...
2017 szeptemberében kezdtem el a gimiben japánul tanulni és azt tervezzük, hogy letesszük az N3 nyelvvizsgát és az emeltszintű érettségit. Nagyon izgulok és nem tudom melyik lenne a nekem való az egyetemek közül. Olvasgattam már róluk, meg előadást is hallgattam erről a háromról, de jó lenne ha ugyanazon a szempontok szerint hasonlítanátok össze az előnyeiket és hátrányaikat.
Előre is köszönök minden választ! ^ー^
(Ui.: Ha tudtok Budapesten más egyetemet amiről nem tudok, azt igy írjátok le, köszi.)
Ami pedig az előadásokat illeti, én azt a nyelvi órákra értettem, nem pedig a specializációkon lévő szemináriumokra :) Szerintem sokkal jobban oktatják a nyelvet az ELTE-n. Remélem semmi sértőt nem mondtam ezzel. Egyébként nálunk még a szakdolgozatunk témáját is össze kell foglalni japánul, és elő is kell adni egy kb. 30 perces előadás keretében. Ha jól tudom, a KRE-n ez nem így megy.
Mielőtt félreértenél, NEM lebeszélni akartam a tisztelt jelentkezőt, csak a tapasztalataimat, véleményemet osztottam meg. Ha jól tudom, ebben a nagy demokráciában még meg lehet. Különben is mindenki oda jelentkezik, ahová akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!