Van itt valaki, aki a Duolingón csinálja/megcsinálta a SVÉD nyelvkurzust (angolul)? Mi a véleményetek, mennyire hasznos? Milyen szintre lehet eljutni?
Végignyomtam a baglyot beszíneztem 1-2 hónapig csináltam, de egy szót nem tudok tőle svédül.
Sajnos kis logikával könnyen végigviszed, és attól nem tanulod, jegyzed meg a szavakat.
Sok szó német, angol eredetű, már ebből is ki lehet következtetni sokat. Németet előtte nyomtam végig, de dettó nem tudok egy szót sem németül :D
Jelenleg spanyolul tanulok.
Szerintem simán el lehet vele érni az alapfokot...többet nem.
És nem úgy, hogy eléred minden leckénél az 1. szintet. Nekem mindegyiknél minimum 3 van, de a legtöbbnél 4, 5.
És jól be kell gyakarolni. Ez a mostani újítás, hogy minden leckénél vannak szintek, nagyon jó. Azt sajnálom, ami azelőtt volt, hogy meg lehetett nézni a lecke tartalmát.
De mondom, ha minden leckét addig csinálsz, amíg már mindent tudsz, kiírod a szavakat, ami nehezen megy és azt is gyakorlod és ezen kívül mindennek utánanézel, amit nem értesz, alapfokot el lehet vele érni.
Többet is, de csak ha egyéb segítséget használsz. Nyelvkönyv, tanár stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!