Mennyire jó ez a sorozat nyelvet tanulni?
A Kezdők [cseh/olasz/orosz/stb] nyelvkönyve sorozat mennyire jó nyelv elkezdésére?
Erre gondolok. Nyelvtől függetlenül mennyire jó ez bármire is? Nyilván ez csak nagyon az alapokat adja meg, gondolom.
Ezzel csak szókincset tudsz fejleszteni meg megtanulod a bemuatkozást.
Én azt javaslom, hogy Duolingozz. Nagyon jól megtanítja az alapokat, kb A2-B1 szinten, utána megtanulod az igeidőket, fejleszted a szókincsedet, gyakorolsz, beszélsz külföldiekkel Speakyn vagy facebookon, nézel filmet/sorozatot spanyolul, olvasol könyvet, ha van lehetőséged beszélsz spanyolokkal.
B2-t simán el lehet érni.
Ennek a könyvnek nem látom értelmét. Kiegészítésnek jó. De egyedüli használatra nem.
"duolingo"
"A2-B1 szinten"
EL O EL
Kérdező, keress egy rendes nyelvkönyvet, és azon menj végig, ez egy ilyen képes szótár alap szókincsről, nem nyelvkönyv.
#1 vagyok
Duolingot úgy gondoltam, hogy egy leckén nem csak átmegy, hanem többször átismétli.
Ha valamit nem ért, utánanéz.
És igen, B1-et simán el lehet érni vele, amennyiben sokat gyakorol és utánanéz a dolgoknak.
Ha még más forrásokat is használ mellé, B2.
Ezeket tapasztalatból mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!