Hogy tudnám a leggyorsabban elsajátítani az Angol nyelvet olyan szinten, hogy megértsem legalább egy film, vagy sorozat 90%-át?
Sosem tanultam angolul iskolai keretek között.ekem Vettem egy Pons angol könyvet, és egy szótárat, azokból tanulok. Meg hát itt az internet és a filmek. Sok-sok feliratos filmet, sorozatot nézek, közben próbálom hozzákötni a szavakat a magyar felirathoz. Most már elég jó szinten vagyok, angol cikkekkel, könyvekkel is jól boldogulok. Szinte bármit megértek, csak az a gond hogy ez elég passzív tudás, beszédben nem vagyok ilyen jó. Gondolom ezen segítene ha lenne angol ismerősöm, szerintem akkor a kommunikációba is gyorsan bele lehetne jönni.
Én ajánlom neked az én módszerem. Nézz feliratosan olyan dolgokat amik érdekelnek, és nagyon figyelj, próbáld elsajátítani a gyakran használt szófordulatokat. Olvass sokat a neten olyan dolgokról amikhez értesz, amiket szeretsz.:) De szerezz be egy jó könyvet is, hogy a nyelvtannal is tisztában legyél.(Nekem Pons Nyelvtan három lépésben van, és nagyon ajánlom! Minden lényeges nyelvtani dolog benne van, és feladatok is vannak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!