Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ha 2017. júniusában záróvizsgá...

Ha 2017. júniusában záróvizsgáztam az ELTE-n, de nyelvvizsga hiányában nem kaptam még meg az oklevelem, van valami határidő, amin belül le kell adnom, hogy ne évüljön el a záróvizsgám, és ne kelljen újracsinálnom?

Figyelt kérdés
Valamint állami ösztöndíjas képzésen voltam, az igaz, hogy ha a képzési időm másfélszeresén belül sem adom le a nyelvvizsgát, akkor ki kell fizetnem a képzés díjának felét?

2018. máj. 2. 11:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy kell a nyelvvizsga az oklevél megszerzéséhez és folyamatban is van, csak megijedtem, hogy fizetnem kell. De úgy értem akkor, hogy ha itthon dolgozom, akkor nem kell fizetni.
2018. aug. 29. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!