Mennyi idő alatt küldik ki a nyelvvizsgáról a bizonyítványt?
Ebben az évben érettségizem és az a kérdésem, hogy ha jelentkeznék 2016.06.03-11-ei szóbeli középszintű nyelvvizsgára az origóra akkor kiküldik még július 12-ig? Ez a nap a határidő a felvételi dokumentumok pótlására.
Vagy inkább jelentkezzek a 2016.05.02-10-eire? Csak ugye ez pont az érettségi hete.
Az utóbbi eset megnyugtatóbb lenne. Esetleg valakinek van olyan tapasztalata, hogy meg lehetne kérni őket, hogy ne az érettségi hetén legyen a szóbeli? Vagy ezek a vizsgák nem délelőtt történnek?
Köszönöm a válaszokat! :)
Most az origó oldalán ezt olvastam:
Szóbeli eredmények (laboreredmények is): legkésőbb a vizsga napját követő 30. naptól.
Ez csak az eredmény megkapását jelenti vagy azt is hogy addigra ki is küldik?
"A Vizsgaközpont a sikeresnek minősített vizsgáról folyamatosan, de legkésőbb a vizsgaeredmény időpontjától számított 60 napon belül a vizsgázó rendelkezésére bocsátja a vizsgabizonyítványt."
Megtaláltam ezt is, köszönöm!
Mindig a lehető legkésőbbi időpont.
Nyelvvizsgából amúgy csak középFOK van, de a szóbeli nem nehéz, én is origón csináltam a középfokot, most a felsőfokot is náluk csinálom. Tulajdonképpen semmit nem készültem rá, nézd át a nyelvtant, ne stresszelj, viszont a májusi időpont így rizikós lehet. Esetleg e-mailben megírod nekik, hogy légyszi ne az első hétre érettségi miatt.
Sok sikert :)
Bocsánat a tévedés miatt!
Megkérdeztem őket e-mail-ben és azt írták, hogy valószínűleg 9-én vagy 6-án délután lesz az érettségizőket figyelembe véve! (Miskolcon)
Nekem 2het utan kikuldtek
Es igen 30nap a kikuldesi hatarido, szoval meg a juniusira ha jelentkezel boven meglesz az eredmeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!