Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Telc B2 angol tapasztalatok?

Telc B2 angol tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Nehezebbek a gyakorló feladatsorok, mint a vizsgafeladatok?

Miket nézzek át 2 héttel a vizsga előtt?

Egyéb tapasztalatok?

2018. márc. 31. 21:20
 1/2 Garpe ***** válasza:
100%

A gyakorló feladatok elég jól tükrözik a vizsga nehézségét, bár én futottam már bele aljasan nehéz feladatba telc vizsgán.

Nekem a lyukas szöveg volt a legnehezebb B2-n: kifogtam egy dízel autóba benzint tankoltunk szöveget.

A magnó nem tűnt nehéznek, de ott lehet még szívni.

A levél formát jó előtte átnézni, s jó ha érzed, hogy mekkora szöveget kell írnod: itt tudnak adni olyan bárgyú témákat, hogy egy valós helyzetben sok szitokszóval alig bírok 60 szót írni a témáról, tehát ilyen szöveg dagasztó frázisokat esetéleg érdemes lehet tudni.

Hajrá!

2018. ápr. 2. 02:02
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

A levélírás az szerintem megy. Inkább az olvasott szöveg és a 2nyelvtani feladat amitől félek. Azokra mivel tudnék készülni? (gyakorlófeladatot sokat csináltam)

2018. ápr. 2. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!