Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Zöld út angol gazdasági...

Zöld út angol gazdasági nyelvvizsga. Tapasztalatok? Ez a terv.

Figyelt kérdés

Nincs sima nyelvvizsgám angolból, a tudásom B1 nél nagyobb, B2 höz közelít,legalábbis én így ítélem meg. Szóval van mit fejleszteni rajta.

A gazdasági nyelvvizsgára 3,5 hónapom van. Magàntanárral heti egy órában tudok összeülni, célzottan a zöld utas könyvekből tanulni.

Időm lesz a nyelvtanulásra,màr nem sok órám lesz az egyetemen, plusz mèg vannak külföldi ismerőseim ,akikkel tervezek összeülni gyakorolni.

A magántanárommal mèg nem találkoztunk,így még nem mérte fel a tudásom most hogy àll.

A listening rész biztos hogy a leggyengébb ..mindig is az volt, azt a 40 %ot sikerülhet addigra összehozni?

Mibőp áll jelenleg a Zöld út gazdasági ?

Néztem a honlapot,de ha valaki itt leírná a tapasztalatait, megköszönnèm :)

2018. jan. 30. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:
igen
2018. jan. 30. 12:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Ezt a listening 40%ra értetted? :D

Tapasztalatból írod ? Ha van kedved leírni, szívesen olvasnám.

2018. jan. 30. 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy melyik egyetemre jársz?
2018. jan. 30. 12:07
 4/5 A kérdező kommentje:
BGE
2018. jan. 30. 12:20
 5/5 anonim válasza:
Végül hol csináltad a nyelvvizsgát? Mennyire volt nehéz megcsinálni? Hogyan sikerült? Ugyanabban a helyzetben vagyok jelenleg, mint Te voltál, most kellene vizsgáznom márciusban.
2021. jan. 15. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!