Németet tanulni mennyire éri meg itthon? Hasznát lehet venni, vagy már túl sokan beszélik? Spanyol, olasz?
Spanyolul beszél a világ fele kis túlzással. Hasznos nyelv
A német itt Európán belül nagyon hasznos.
Az olaszt én hagynám
Jaja, jól írja az előző, több százmillió nincstelen kubai, venezuelai, perui, bolíviai, guatemalai mesztic beszéli a spanyol valamelyik dialektusát, jó biznisz! :D
Németül tanulj.
Spanyol jó nyelv, de itt nagyon megéri a német, főleg, ha esetleg Ausztriában, Németországban képzeled el a jövődet.
Nekünk az volt a kötelező általánosban, így ràm maradt. Inkább itt a nyugati, falusi iskolában tanítják. Én imádtam, főleg mert nagyon szerettem Sissi-t és mimden könyvet németül olvastam.
Ha lehetett volna spanyolul tanulni, én azt választottam volna.
Az olaszt hagynám, komolyan. Olaszországon kivül, nem fogod használni, esetleg megérted a románt.
Spanyol mimdenképp könnyebb, mint a német. Viszont a németben a kiejtés nagyon könnyű, bármit ki tudok olvasni, mégha nem tudom mit jelent, az angol nem így van.
Szóval Ausztria fele, vagy inkább spanyol ország, Közép-Amerika?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!