Különórák: angol magántanár, másoknak milyen?
Aki jár nyelvtanárhoz különórákra, azoknak hogyan épül fel az az 1 óra (vagy másfél)?
Gondolom az elején kijavítja a tanár a házi feladatot, aztán belekezdtek egy új témába az adott tankönyvből és közben végig angolul beszéltek?
A listening feladat belefér ebbe az 1 órába?
Sok tanár 60 perces órákat tart. Nem lenne tartalmasabb a másfél óra/alkalom?
Az hátrány, ha olyanhoz járok aki nem iskolai nyelvtanár, de folyékonyan beszél angolul? Abból a szempontból kérdem, hogy hogyan tudja átadni a tudást egy igazi tanárhoz képest.
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Felsőfokra készülök plusz felvételizem is. Régebben gimnáziumi tanár tanított, másfél órás órákat tartott, abból az utolsó fél óra volt a listening.
A házikat (amiből brutális mennyiség volt) óra elején javította és a leveleket is óra elején nézte át.
Aztán átvettük azt a részt ami nem megy, volt egy kis számonkérés szavakból majd beszélgetés.
Azt gondoltam, hogy kevés a 60 perc, de most ahogy olvastam itt a válaszokat már máshogy látom.
A szövegértést tényleg tudom itthon is gyakorolni, a házikat pedig ki lehet javítani még órák előtt ha átküldöm emailben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!