Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol emelt levél teljesen más?

Angol emelt levél teljesen más?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Idén teljesen egyedül készülök fel a gap year-emben az angol emeltre és a levélnél kicsit megakadtam.

Kell cím is meg minden a jobb felső sarokba? Mert nagyon sok helyen láttam..de szerintem felesleges nem? Mondjuk egy motivációs levél szerűségnél ahol megvan adva úgymond annak az email címe akinek kell írni. Illetve ha nincs akkor kellene? Ha mondjuk neki kellene levelet írnunk? Vagy ilyen nem szokott lenni? Igazából középszinten ebből szedtem össze a legtöbb pontomat (29) tavaly és nagyon jó lenne itt is, csak nagyon bizonytalan vagyok ezekben még mindig.

Köszönöm előre is! 20/L

2018. febr. 7. 19:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!