Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit jelent ez a mondat: "Some...

Mit jelent ez a mondat: "Some time after the newlyweds have been bedded in their chamber, Martin briefly steps out"?

Figyelt kérdés
Friss házasokról van szó elvileg, ha ez segít valamit. :)
2018. jan. 29. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Kis idővel azután, hogy a friss házasok ágyba vonultak a szobájukba, Martin röviden kilép

Nem tudom mennyi értelme van :D

2018. jan. 29. 18:50
 2/6 anonim ***** válasza:
felkelt az ágyból (és sétált egy kicsit vagy talán el is hagyta a nászszobát)
2018. jan. 29. 18:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :D
2018. jan. 29. 20:38
 4/6 chtt ***** válasza:
Ha ez ugyanaz a történet, amelyben Szolomónia és Matvej is van (a mondat ugyanez, csak Martin helyett Matvey vagyon - by Marcia A. Morris:), akkor biztos, hogy rövid időre elhagyja a szobát (talán a házat is, bár ez számomra nem igazán derül ki), mert a Matvejes történet úgy folytatódik, hogy amíg M. távol vagyon, az ördög ember képében bekéredzkedik, az ifiasszony persze azt hiszi, hogy az ura jött vissza, és az ördög jól megrontja...
2018. jan. 29. 20:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Igeeen, abból van! :) Nagyjából megvan a sztori, csak ezt a mondatot nem értettem és nagyon bosszantott. :D Matvey nevét meg csak M.-nek rövidítettem, hirtelen nem jutott eszembe és átkereszteltem :D Ezt ismered egyébként vagy valahol neten fent van ez a könyv? :O
2018. jan. 29. 20:54
 6/6 chtt ***** válasza:

A hálón találtam a gugli könyveknél, de persze nem mutatja az összes oldalt...

[link]

2018. jan. 29. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!