Mit jelent ez a mondat: "Some time after the newlyweds have been bedded in their chamber, Martin briefly steps out"?
Figyelt kérdés
Friss házasokról van szó elvileg, ha ez segít valamit. :)2018. jan. 29. 18:45
1/6 anonim válasza:
Kis idővel azután, hogy a friss házasok ágyba vonultak a szobájukba, Martin röviden kilép
Nem tudom mennyi értelme van :D
2/6 anonim válasza:
felkelt az ágyból (és sétált egy kicsit vagy talán el is hagyta a nászszobát)
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :D
2018. jan. 29. 20:38
4/6 chtt válasza:
Ha ez ugyanaz a történet, amelyben Szolomónia és Matvej is van (a mondat ugyanez, csak Martin helyett Matvey vagyon - by Marcia A. Morris:), akkor biztos, hogy rövid időre elhagyja a szobát (talán a házat is, bár ez számomra nem igazán derül ki), mert a Matvejes történet úgy folytatódik, hogy amíg M. távol vagyon, az ördög ember képében bekéredzkedik, az ifiasszony persze azt hiszi, hogy az ura jött vissza, és az ördög jól megrontja...
5/6 A kérdező kommentje:
Igeeen, abból van! :) Nagyjából megvan a sztori, csak ezt a mondatot nem értettem és nagyon bosszantott. :D Matvey nevét meg csak M.-nek rövidítettem, hirtelen nem jutott eszembe és átkereszteltem :D Ezt ismered egyébként vagy valahol neten fent van ez a könyv? :O
2018. jan. 29. 20:54
6/6 chtt válasza:
A hálón találtam a gugli könyveknél, de persze nem mutatja az összes oldalt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!