Szerintetek ha most 15 éves vagok, és jövő évben mennék nyolcadikba, érdemes NYEK-re menni?
Szerintem is időpocsékolás, de legalábbis túl nagy a kockázata - rokonom járt NYEK-re, de a fő angoltanára nem volt megfelelő, és nem is jött ki vele jól, így szenvedés volt az egész, mert minden nap min. 3 órája volt vele + az egész osztálynak gyatra lett a teljesítménye (tehát nem a rokonomon múlt). Csak az tanult meg angolul, aki iskolán kívül is járt tanfolyamra.
Azzal azonban nem értek egyet, hogy magyar tanártól nem lehet jól megtanulni egy idegen nyelvet. Én "sima" nyelvtagozatra jártam, az osztályban mindeninek lett egy középfokúja, a felének kettő, a negyedének az egyik felsőfokú, és nem kellett hozzá külön tanárhoz járnunk.
azóta már igazából késő, de nem értek egyet az előttem szólókkal!
Szeptemberben kezdtem az angolt NULLÁRÓL, jelenleg meg úgy áll, hogy akár már most nyárra is meglehet a középfokú nyelvvizsga. Nem járok különtanárhoz, csak heti 18 órában tanulom a nyelvet a suliban. és segít. erről ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!