Minek érdemes tovább tanulni?
Sziasztok
Lassan itt van a fakt választás ideje, de fogalmam sincs hogy minek tanuljak tovább ezért faktot se nagyon tudok választani.
Már kb 5 éve hangszerkészítő/javító szeretnék lenni, de erről a szüleim lebeszéltek,mert szerintük hobbinak jó, de a megélhetésemet nem tudja biztosítani ez a mesterség.
Az utóbbi időben felmerült bennem a zenei producer is, de nem tudom hogy nálunk mennyire van erre kereslet, mert hát valjuk be, elég vicces ami megy nálunk a zeneiparban.
Az is megfordult a fejemben, hogy valami szakmát kéne tanulni. Például asztalos is szívesen lennék, de Magyarországon az is elég necces szerintem megélhetés szempontjából.
Szerintetek a fent megemlített lehetőségek közül melyikkel tudnék a legjobban elhelyezkedni Magyarországon?
Tudnátok írni olyan továbbtanulási lehetőségeket, melyekkel könnyű elhelyezkedni és nem is sz@rér-hugyér' kell robotolnom 12 órát?
Előre is köszönöm a válaszokat
Ui.: Elnézést ha valami nyelvhelyességi vagy helyesírási hibát ejtettem, már nagyon fáradt vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!